Γράψτε την ιστορία σας - Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής

Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής

Γράψτε την ιστορία σας

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

untitled (27)

Η επίσκεψη σε κάποια Ιεραποστολή μπορεί να είναι μια από τις πιο μοναδικές εμπειρίες στη ζωή ενός ανθρώπου. Η εθελοντική προσφορά, η επαφή με τον πρωτόπειρο ζήλο των εκεί Ορθοδόξων αλλά και οι διαφορές των πολιτισμικών, οικονομικών και κλιματολογικών συνθηκών δημιουργούν αναμφίβολα αναμνήσεις ζωηρές και ανεξάλειπτες. Μην τις κρατάτε μόνο για τον εαυτό σας. Μοιραστείτε τες μαζί μας και με τον κόσμο. Βοηθήστε κι εσείς στην ευαισθητοποίηση του στενού σας και του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα και τον κόσμο για το σπουδαίο έργο της Εξωτερικής Ιεραποστολής.

Γράψτε ένα σύντομο άρθρο, καταχωρήστε το στην παρακάτω φόρμα μαζί με κάποιες αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες και σύντομα θα δημοσιευτεί στην Αρχική μας Σελίδα.

  • Συμπληρώστε το αληθινό σας ονοματεπώνυμο
  • Ηλεκτρονική διεύθυνση
  • Γράψτε το άρθρο σας (από 500 λέξεις και πάνω). Περιγράψτε τις εμπειρίες που βιώσατε σαν εθελοντής. Τι σας έκανε εντύπωση; Τι σας παρακίνησε να συμμετάσχετε; Ποιες αναμνήσεις κουβαλάτε;
  • Ανεβάστε τις φωτογραφίες που θέλετε να συμπεριλάβετε στο άρθρο σου. Επιτρεπόμενες μορφές αρχείων: .jpg, .png. Μέγιστο συνολικό μέγεθος: 64MB.
    Drop files here or
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.