Προγράμματα - Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής

Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής

Προγράμματα

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Η Ιεραποστολή είναι μια συνεχής δραστηριότητα και για αυτό το λόγο απαιτείται να έχει τη σταθερή στήριξή μας. Δείτε παρακάτω τα προγράμματα συνεχούς λειτουργίας που διαχειρίζεται η Αδελφότητά μας με λεπτομέρειες για τη χρησιμότητά τους και βοηθήστε τους Ορθοδόξους ιεραποστόλους να ανταποκριθούν στο ιερό τους έργο.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Βαπτίσεις

"Πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τά έθνη, βαπτίζοντες αυτούς εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος". Γίνετε ανάδοχοι ενός Χριστιανού στις τρίτες χώρες και πληρώστε τα έξοδα της ιεραποστολής και κατήχησης. Με το συμβολικό ποσό 150 € κάντε κι εσείς μια μικρή συνεισφορά στη σωτηρία μιας ψυχής.

Συσσίτια

Βοηθήστε κι εσείς σε αυτή τη δύσκολη προσπάθειά μας να στηρίξουμε τους φτωχότερους των φτωχών. Το δικό μας περίσσευμα αποτελεί αναγκαιότητα για αυτούς τους ανθρώπους. Η δική μας μικρή δωρεά χαρίζει το χαμόγελο σε πολλά πρόσωπα. Το δικό μας υστέρημα έχει αμέτρητη αξία στα μάτια του Θεού.

Εκπαιδευτική υιοθεσία

Τώρα, μπορείτε και εσείς να ενισχύσετε τις προσπάθειές μας, αναλαμβάνοντας την καταβολή των διδάκτρων ενός μαθητή ή φοιτητή για τρία ή περισσότερα χρόνια. Ο δωρητής λαμβάνει ετήσια ενημέρωση για την προαγωγή ή μη του επωφελούμενου και μπορεί να έχει και απευθείας επικοινωνία μαζί του.

Ανθρωπιστική βοήθεια

Η Αδελφότητά μας συγκεντρώνει καθημερινά πολλά είδη ανθρωπιστικής βοήθειας και τα αποστέλλει στα ιεραποστολικά μας κλιμάκια. Ακόμη και είδη, που για μας είναι περιττά, είναι άκρως απαραίτητα για τους αδελφούς μας στις χώρες του Τρίτου Κόσμου. Στηρίξτε κι εσείς την προσπάθειά μας.

Πηγάδια

Υπάρχουν χώρες, όπου τα σπίτια δεν έχουν βρύσες, τα ποτάμια είναι μακρινά και το νερό λιγοστό. Σε τέτοιες χώρες ζουν και εργάζονται οι ιεραπόστολοί μας. Γι' αυτό, με τη δική σας στοργική βοήθεια, η Αδελφότητά μας χρηματοδοτεί προγράμματα γεωτρήσεων και κατασκευής πηγαδιών, ώστε να προσφέρει, σε όσους περισσότερους μπορεί, το αγαθό της ζωής: πόσιμο νερό.