Συμμετοχή στην Έκθεση Βιβλίου 2009

Φέτος χρησιμοποιήσαμε και έναν ακόμη τρόπο για να διαδώσουμε το μήνυμα της ιεραπσοτολής στους συμπολίτες μας. Συμμετείχαμε στην έκθεση βιβλίου!

Τον Ιούνιο, κατά την εβδομάδα λειτουργίας της έκθεσης βιβλίου στην παραλία της Θεσσαλονίκης, οργανώσαμε ένα περίπτερο και διανείμαμε ενημερωτικό υλικό. Οι αφίσες, οι χάρτες, τα περιοδικά και τα φυλλάδια που μοιράσαμε, καθώς και η συζήτηση με τον κόσμο αποτέλεσαν αφορμή ενημέρωσης και προβληματισμού.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ θετική και η διάθεση που έδειχναν οι περισσότεροι για να μάθουν, έδειξαν πως χρειάζεται να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο στον τομέα της ενημέρωσης.

Μέσα στην αγχώδη καταναλωτική κοινωνία που ζούμε, το ενδιαφέρον του ανθρώπου για τον συνάνθρωπό του δεν έχει χαθεί. Η καθημερινότητα το σκεπάζει, αλλά μέσα του ο κάθε συνάνθρωπός μας ποθεί να έρθει σε κοινωνία με το συνάνθρωπό του, όσο μακριά και αν βρίσκεται αυτός και να βοηθήσει.

Ήταν μια προσπάθεια που προσέφερε στους συμπολίτες μας ενημέρωση και σε εμάς στήριξη!

Δείτε περισσότερα

Χαιρετισμοί από την Καλκούτα

Γράφει η Νίκη Παπαγεωργίου, Καθηγήτρια Τμ. Θεολογίας Α.Π.Θ. Με την ευλογία του Μητροπολίτη Σιγκαπούρης κ. Κωνσταντίνου είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ πρόσφατα

60 χρόνια μετά: Εκδήλωση μνήμης Αγίων Ιεραποστόλων