Ευχαριστίες από την Καλκούτα

Πριν από 4 έτη
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Κορίτσια του ορφανοτροφείου μας

Κορίτσια του ορφανοτροφείου μας

Αγαπητοί αδελφοί,
Χριστός Ανέστη!

Με αισθήματα βαθειάς ευγνωμοσύνης χαράζω αυτές τις λίγες γραμμές, για να σας ευχαριστήσω για τη συνεχή αγάπη, συμπαράσταση και βοήθεια στην Ιεραποστολή των Ινδιών.

Παρά τις δύσκολες και τραγικές στιγμές που βιώνει η Πατρίδα μας, καταφέρατε, ως εκ θαύματος, και πάλι να μας στηρίξετε το τελευταίο τρίμηνο (Μάρτιο – Μάιο 2013) με το σεβαστό ποσό των 12.300 ευρώ συνολικά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους δωρητές, που εξακολουθούν να δίδουν, πλέον από το υστέρημα τους, και να ευχηθώ ταπεινά το Φως και η Χαρά της Αναστάσεως του Κυρίου μας να πλημμυρίζει την ψυχή και τη ζωή τους.

Όσο και αν προσπαθούμε να περιορίσουμε τα έξοδα, οι ανάγκες σε ένα έργο τόσο εκτεταμένο και πολύπλευρο παραμένουν πολλές και επιτακτικές, οπότε το κάθε ευρώ είναι για μας ζωτικής σημασίας. Προσευχόμαστε η Αγάπη και η Πρόνοια του Θεού να μην εγκαταλείψει ούτε τους Έλληνες συμπατριώτες μας που δοκιμάζονται ούτε και εμάς στη μακρινή Ινδία.

Παρακαλώ να εύχεσθε για μας εκτενώς ο Κύριος να μας φωτίζει και στηρίζει σε αυτό τον δύσκολο αγώνα και να ευλογεί την ταπεινή μας διακονία στο δικό Του Έργο.

Με θερμές ευχαριστίες και εν Χριστώ αγάπη
Αδελφή Νεκταρία

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Συντόμευση προς την ανάρτηση: http://www.ierapostoles.gr/?p=4556