Ινδονησία: Το Νοσοκομείο “Θεοτόκος” σε κίνδυνο

Ευσεβάστατοι κύριοι & κυρίες,
Χαίρετε εν Κυρίω!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εκ νέου χρηματική σας βοήθεια των 5.000 ευρώ για τον εξοπλισμό του Νοσοκομείου μας “Θεοτόκος” Medan, καθώς και για τις 5.000 ευρώ, δωρεά ευσεβούς κυρίας από το Βόλο, που μάς στείλατε για την εκτύπωση λειτουργικών βιβλίων στα Ινδονησιακά, Σε μερικές ημέρες θα πάω στις κοινότητές μας, άγιο Εφραίμ στο Sumbul και Ευαγγελισμό της Θεοτόκου Pargambiran, για να δω τα έργα εκεί.

Αδελφοί μου, να σας πω την αλήθεια, το άλλο έργο δεν έχει τελειώσει, γιατί προέκυψε άλλο πρόβλημα. Πριν από μία εβδομάδα, μάς έστειλε το Υπουργείο Υγείας ότι όλα τα νοσοκομεία στην Ινδονησία πρέπει να αποκτήσουν Βεβαίωση Πιστοποίησης πριν το 2014, διότι από τον Ιανουάριο θα λειτουργούν στην Ινδονησία μόνο τα Νοσοκομεία που έχουν Πιστοποίηση. Έτσι, αδελφοί μου έχουμε ακόμη λίγους μήνες για να ετοιμάσουμε όλα τα σχετικά. Τα έξοδα για τη Βεβαίωση είναι 10.000 ευρώ. Αν δεν την έχουμε, τότε θα μας αφαιρέσουν την άδεια λειτουργίας του νεοσύστατου Νοσοκομείου μας, για το οποίο η Αδελφότητά σας μάς έχει τόσο βοηθήσει.

Γι’ αυτό, αδελφοί μου, δεν ξέρω σε ποιον να απευθυνθώ. Βεβαίως, τρέχω στις προσευχές της Παναγίας μας και πιστεύω ότι αυτή θα μας ακούσει και θα μας στείλει τα χρήματα που χρειάζονται μέσω κάποιου ελεήμονος δωρητή.

Νοσοκομείο Θεοτόκος
Το Νοσοκομείο Θεοτόκος στη Βόρεια Σουμάτρα

Αυτά είναι, αδελφοί μου, τα νέα μας και η παράκλησή μου. Εύχομαι ο Θεός να σας ευλογήσει με τα πλούσια αγαθά Του.
π. Χρυσόστομος Manalu

Δείτε περισσότερα

Χαιρετισμοί από την Καλκούτα

Γράφει η Νίκη Παπαγεωργίου, Καθηγήτρια Τμ. Θεολογίας Α.Π.Θ. Με την ευλογία του Μητροπολίτη Σιγκαπούρης κ. Κωνσταντίνου είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ πρόσφατα

60 χρόνια μετά: Εκδήλωση μνήμης Αγίων Ιεραποστόλων