Χειροτονίες νέων κληρικών στην Ινδονησία

Πριν από 2 έτη
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

id2

Το Σάββατο, 11 Ιουνίου 2015, υπήρξε μία ιδιαίτερα χαρούμενη και γεμάτη ευλογίες ημέρα για την Ιερά Μητρόπολη Σιγκαπούρης και Νοτίου Ασίας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιγκαπούρης κ.Κωνσταντίνος τέλεσε τη θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Δημητρίου Μedan Σουμάτρας και χειροτόνησε εις Πρεσβύτερον το Διάκονο Λουκά Tobing και το συνεργάτη της Ιεράς Μητροπόλεως στο νησί Nias κ. Χαρίτωνα Zega εις Διάκονον.

Οι δύο νέοι κληρικοί, οι οποίοι θα διακονήσουν τις Ορθόδοξες Κοινότητες στη Σουμάτρα, είναι απόφοιτοι της Θεολογικής Σχολής «Άγιος Παύλος» Μedan. Η Θεολογική Σχολή λειτουργεί με τη φροντίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Σιγκαπούρης και Νοτίου Ασίας και είναι αναγνωρισμένη ως ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα από την κυβέρνηση της Ινδονησίας.

Ο νέος Διάκονος Χαρίτων εκτός από τα νέα καθήκοντά του θα συνεχίσει να διευθύνει και το Δημοτικό Σχολείο «Άγιος Νικόλαος» της Ιεράς Μητροπόλεως στο νησί Nias της Σουμάτρας.

Στην Θεία Λειτουργία και τις χειροτονίες συμμετείχαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Χρυσόστομος Manalu, Αρχιερατικός Επίτροπος Ινδονησίας, ο Πρεσβύτερος Θεοδόσιος Naben, Εφημέριος στην Σουμάτρα, ο Πρωτοπρεσβύτερος Martin Ritsi, Διευθυντής του ιεραποστολικού οργανισμού OCMC, και ο Πρεσβύτερος Nathan D. Kroll, από την Αμερική.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

id1

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Συντόμευση προς την ανάρτηση: http://www.ierapostoles.gr/?p=7678