Ιερός Ναός Αγίων Αρχαγγέλων Diego Μαδαγασκάρης

Ολοκληρώθηκε!

Τύπος:

Χώρα:

Επισκοπή:

Προϋπολογισμός: 43.000 €

Χρόνος έναρξης: 14/07/2014

Χρόνος ολοκλήρωσης: 31/01/2016

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Η Antsiranana (γνωστή και ως Diego Suarez) είναι πόλη στο βόρειο άκρο της Μαδαγασκάρης, απέχει 1.100 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Ανταναναρίβο και φιλοξενεί 115.000 κατοίκους, ενώ αποτελεί έδρα της βορειότερης επαρχίας στο μεγαλύτερο νησί της Αφρικής.

Η Ορθόδοξη Ιεραποστολή δραστηριοποιείται από το 2011 στην πόλη, όπου έχει τη βάση η ομώνυμη αρχιερατική περιφέρεια με 7 ορθόδοξες κοινότητες στην ευρύτερη περιοχή. Μέχρι πρότινος σε όλη την περιφέρεια υπήρχε μόνο ένας Ιερός Ναός.

Έτσι, η Αδελφότητά μας έσπευσε να χρηματοδοτήσει την ανέγερση μιας νέας εκκλησίας στο Diego, για να στεγάσει την ευλάβεια των Ορθοδόξων πιστών, που μέχρι πρότινος συναντούνταν στην ύπαιθρο. Με τη βοήθεια ομογενούς από τον Καναδά, ξεκίνησε στα τέλη του 2014 η ανοικοδόμηση του Ιερού Ναού επ’ ονόματι των Αγίων Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ.

Το έργο εξελίχθηκε σχετικά γρήγορα, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες του περασμένου χειμώνα και παρά το γεγονός ότι όλες οι εργασίες γίνονται χειρωνακτικά χωρίς τεχνικά μέσα. Ευελπιστούμε πως το αργότερο έως τα Χριστούγεννα θα έχει τελειώσει, για να μπορέσουν οι αδελφοί μας του Diego να λειτουργηθούν και να εορτάσουν εκεί τη γέννηση του Σωτήρος, αφού υπάρχει ήδη ιερέας που διακονεί στην περιοχή. Για να καταστεί όμως αυτό δυνατό, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για τον εσωτερικό εξοπλισμό του Ναού.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Συντόμευση προς το έργο: http://www.ierapostoles.gr/?p=7837

2 Σχόλια

13 Νοεμβρίου 2015

Η ανοικοδόμηση του Ιερού Ναού έχει ολοκληρωθεί. Εναπομένει το σοβάτισμα και ο εσωτερικός εξοπλισμός του Ναού.

Ιερός Ναός Αγίων Αρχαγγέλων Diego
Ιερός Ναός Αγίων Αρχαγγέλων Diego
Ιερός Ναός Αγίων Αρχαγγέλων Diego
Ιερός Ναός Αγίων Αρχαγγέλων Diego

2 Φεβρουαρίου 2016

Το έργο ολοκληρώθηκε.

DSC03393

DSC03397

DSC03402

DSC03407

DSC03412